50 jaar Trade Mart, Geen categorie 25 March 2020

“Trade Mart is een waardevol instrument voor mijn merken”

Kessler op Trade Mart

A.G. Kessler & Zn.
Agent/importeur van buitenlandse fabrieken in Nederland van huishoudelijke kwaliteitsproducten

“Als kind kwam ik al op Trade Mart. Mijn ouders stonden er en wij mochten mee naar de Voorjaarsbeurs en Najaarsbeurs. We wisten niet hoe snel we naar de zevende etage moesten komen. Daar had Speelgoed zijn afdeling. Het voelde als Sjakie en de Chocoladefabriek. Zelf ben ik exposant sinds 1973. Trade Mart zie ik als centraal ontmoetingspunt voor de vakhandel. Naar mijn idee zou het mooi zijn en beter voor de handel als er meer professionals aanwezig zijn, zowel onder exposanten als retailers. Mensen die uit het vak komen, die er een achtergrond in hebben. Ik denk gewoon dat er meer uit Trade Mart te halen is. Neemt niet weg dat het nog steeds een waardevol instrument is. Zeker voor mijn merken. Küchenprofi is bijvoorbeeld een zeer innovatief merk. En innovatie wil je graag laten zien aan je klanten. Dat kan op Trade Mart.”

Ook interessant