50 jaar Trade Mart, Geen categorie 14 April 2020

“De rit ernaartoe geeft mij altijd het driving home for Christmas gevoel”

Loes Kelders over Trade Mart

Loes Kelders
Sales & accountmanager Trade Mart

“Mijn eerste kennismaking met Trade Mart was in het voorjaar van 2007. Dertien jaar terug alweer. Ik werd betoverd door gangpaden vol exclusief aanbod van de meest mooie, sprankelende producten. Wat een magisch gevoel! Al die mensen die op hun best gekleed bij elkaar komen om de nieuwste trends en ontwikkelingen te aanschouwen, het geroezemoes van gelach en gepraat over de beursvloer, de muziek, het gelukzalige gevoel, de dag napratend eindigen met een goed glas wijn in je hand… Het is een samenkomst van bekenden die elkaar twee keer per jaar ontmoeten in Jaarbeurs. De rit ernaartoe geeft mij altijd het driving home for Christmas gevoel. Ik kijk er nu al naar uit om iedereen straks weer te zien.”

Ook interessant