50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Doe eens gek!”

“Trade Mart is voor mij het centrum van de branche. De plek waar je elkaar ontmoet. Dat is altijd zo geweest. In de jaren zestig, toen Jaarbeurs nog in Vredenburg werd gehouden, waren we al exposant. Dat was nog voor mijn tijd. Mijn eerste herinnering aan Trade Mart is als klein jongetje. Ik weet nog dat ik het geweldig vond om in mijn eentje naar de zevende verdieping te gaan. Daar verkochten ze speelgoed. Ik was helemaal gek van op afstand bestuurbare auto’s. Met PDA hebben we veel mooie en bijzondere herinneringen aan Trade Mart. In 1989 hadden we een stand die hoognodig verbouwd moest worden. Daar hadden we alleen geen geld voor en dus zijn we zelf aan de slag gegaan. We hebben uren achter elkaar doorgewerkt. De dag, de avond, de nacht. Om 04.00 uur waren we klaar en om 09.00 uur ging de beurs open. We waren supermoe maar ook supertrots. Alle standhouders feliciteerden ons met een geweldige stand, maar we hebben nog nooit zo’n slechte omzet op een beurs gedraaid. Voor mij is Trade Mart belangrijk omdat ik in een korte tijd veel klanten kan ontmoeten en ze de concepten van mijn merken kan laten zien. De beurs zelf mag wel iets minder behoudend. Doe eens gek!”

Ook interessant