50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“In vijf jaar tijd hebben we ons klantenbestand met 40% vergroot”

“Mijn eerste herinnering aan Trade Mart stamt al uit 1981, toen ik als vertegenwoordiger voor Eduard Goudsmit op Jaarbeurs stond. Tijdens de opruiming stonden de heren Brummer uit Almelo en Esmonn uit Utrecht al om 07.45 uur bij de lift. Zodat ze zeker wisten dat ze als eersten op koopjes konden jagen. Dat zijn goede bekenden van mij geworden. Want dat herhaalde zich elk jaar weer. Trade Mart is letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de branche. Eerst hebben we drie jaar als gastexposant op Plaza geëxposeerd en de laatste twee jaar zijn we vaste exposant op de Jewels & Watches fair. Trade Mart draagt ons vak positief uit en wij kunnen onze prachtige collecties etaleren. Ik voorzie een gouden toekomst voor geelgoud en roségoud. Maar ook veel kleur in armbanden, colliers en oorsieraden en ringen. En lange colliers en grote oorsieraden in zilver en kleurstenen. We introduceren Monzario bij Marthje: prachtige, grote handgemaakte oorsieraden met kleurstenen. Zo ook armbanden en hangers in goud, zilver en gold filled. En een grote collectie gouden en zilveren enkelbandjes. Ik ben Trade Mart-fan. In vijf jaar tijd hebben we ons klantenbestand met 40% vergroot.”

Ook interessant