50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“In al die jaren heb ik veel mooie dingen meegemaakt, en eenmaal iets gruwelijks”

“Zo’n 32 jaar geleden, als junior productmanager bij Saey, kwam ik al op Trade Mart. Wat me aansprak was de open sfeer en het prettige contact met concullega’s. En ik was dol op de broodjes ossenworst die je op de benedenverdieping kon krijgen. In België heb je die niet. Met LivWise staan we denk ik achttien jaar op de beurs. Voor ons als Belgisch bedrijf is Trade Mart belangrijk. Door hier te zijn, zijn we continu in contact met onze Nederlandse klanten. In al die jaren heb ik veel mooie dingen meegemaakt, en eenmaal iets gruwelijks. Tijdens een beurs viel er eens een Porsche-mes op mijn laars. Die ging er dwars doorheen zo het vlees in. Het bloed spoot er als een fonteintje uit. Gelukkig kwam een dame van de EHBO me snel te hulp. Duurzaamheid zie ik als een van de belangrijkste trends, maar ook one stop shopping. Bij LivWise kun je 6.000 producten van achttien verschillende merken kopen. Als ik kon tijdreizen, zou ik wel eens naar 2030 willen. Ik ben benieuwd hoe we het dan doen. Maken we dan eten met een 3D-printer?”

Ook interessant