50 jaar Trade Mart, Geen categorie 25 March 2020

“Trade Mart is goed voor mijn business”

Rado Fashion op Trade Mart Utrecht

Amar Hamiane, Rado Fashion 
Groothandel in kleding en mode

“Sinds 2000 ben ik exposant bij Trade Mart. Het is voor mij de plek waar mensen uit het vak bij elkaar komen. Waar je in een prettige ambiance producten kunt kopen en verkopen. Voor de retail is Trade Mart het handelshuis van Nederland. Nog steeds. Misschien iets minder dan vroeger. Met de opkomst van internet en online shoppen zijn veel retailers verdwenen. Dat merk je natuurlijk ook op de beursvloer. Hoewel er misschien wat minder reuring is, krijg ik toch de goede klanten binnen. Ik sta natuurlijk niet voor niks op Trade Mart. Het is goed voor mijn business. Wat dat betreft, als ik nog eens terug mag in de tijd, dan zou ik naar het begin van deze eeuw tijdreizen. Trade Mart was toen een groot, bruisend winkelgebied. Dat waren echt heel mooie tijden.”

Ook interessant