50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Trade Mart is het middelpunt van de branche”

“Vanaf het moment dat ik kan lopen, kom ik al bij Jaarbeurs. Mijn ouders hadden een juwelierszaak en stonden op de zesde etage. Dat was hoog! Hoger was ik nooit geweest. Je keek uit op het busstation. Het is mijn eerste herinnering aan Jaarbeurs. Voor mijn tweelingbroer Luuk geldt hetzelfde. Hoe kan het ook anders. Een mooie tijd was het. De beurs was elke week op maandag, en opa ging mee. Ik denk dat veel juweliers hem nog kennen. Hij stond altijd voor de stand om klanten te verwelkomen. Samen met mijn broer heb ik de zaak van onze ouders overgenomen. Trade Mart heeft enorm bijgedragen aan de groei van het bedrijf en het goede contact met onze klanten. Voor mij is Trade Mart het middelpunt van de branche. Wat je nu ziet, is dat het concept ‘beurs’ verandert. Het gaat veel meer over beleving, mensen interesseren en contacten opbouwen. Jaarbeurs speelt daar goed op in. Dat is fijn. De komende 50 jaar ben ik erbij.”

Ook interessant