50 jaar Trade Mart, Geen categorie 25 March 2020

“Aan die waardevolle ontmoetingen danken we onze klanten”

La Cucina op Trade Mart

Betsy Pol, La Cucina
Importeur van hoogwaardig kook- en keukengerei voor de Benelux

“Mijn eerste herinnering aan Trade Mart gaat meer dan 30 jaar terug. Ik was nog een jong meisje en kwam voor Micave, tegenwoordig beter bekend als Magimix, op de beurs. Later kregen we een vaste stand die we deelden met La Cucina, het bedrijf waar ik nu eigenaar van ben. Hoe leuk is dat? Voor mij is Trade Mart de plek waar je moet zijn, ook al is het aanbod de laatste jaren minder geworden. Hier komt het vak samen en kun je je assortiment aan potentiële afnemers tonen. Zo’n locatie hebben we als bedrijf nodig. Bij Trade Mart denk ik aan de mooie, dierbare, leuke, grappige, onderhoudende ontmoetingen met collega’s, standhouders en bezoekers. Dat waren er heel wat. In de toekomst zal dat niet anders zijn, en dat is maar goed ook: aan die waardevolle ontmoetingen danken we onze klanten, en ons bestaansrecht.”

Ook interessant