50 jaar Trade Mart, Geen categorie 25 March 2020

“Het is fantastisch als je een exposant ziet binnenkomen die uitgroeit tot een gerenommeerd bedrijf”

Oene la Gro

Oene la Gro 
Voormalig sales & accountmanager voor Trade Mart

“Schitterende jaren waren dat als sales & accountmanager voor Trade Mart. Je maakte wat mee. Wat ik nooit zal vergeten, is dat een exposant van Home & Living tijdens de Voorjaarsbeurs Cesar Zuiderwijk van Golden Earring had ingehuurd. Op een zwevend plateau boven de roltrap op de eerste hadden ze een drumstel van allerlei potten en pannen van dat bedrijf gebouwd, en daar zit ie constant op te rammen. Briljant. De band met mijn collega’s was ook bijzonder goed. We trokken er nog wel eens op uit. We zijn nog zelf wezen vliegen met elkaar. Ik moet ook aan de Stuivertjesbar denken, waar we na de feestavond op de beurs vaak nog wat gingen drinken. Een begrip voor oudgedienden. Wat het werk betreft, het is fantastisch als je een exposant ziet binnenkomen die uitgroeit tot een gerenommeerd bedrijf. Daar doe je het tenslotte voor, voor de ondernemer. Dat je aan hun succes kunt bijdragen, maakt het heel mooi en dankbaar werk.”

Ook interessant