50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Ik zie TM graag als een eigentijdse omgeving waar vraag en aanbod perfect op elkaar aansluiten.”

“Toenga staat al 44 jaar op Trade Mart. Eerst als leverancier van gouden en zilveren sieraden, maar al snel daarna als groothandel in bijouterie en haarmode. Zelf heb ik het bedrijf in 1999 overgenomen, dus sta ik er ruim 20 jaar. Trade Mart is niet alleen een zeer centrale locatie voor Nederland, maar ook zeer goed bereikbaar vanuit België en Duitsland. En het biedt een fantastisch aanbod van zeven etages handel! Een succesformule met veel bezoekers en kopers. Wat mij het meeste is bijgebleven is de trend van glitter en glamour sieraden, veelal gemaakt met Swarovski stenen. Er ontstond een hype, die zeker een jaar of zes geduurd heeft. Binnen Trade Mart is de ontmoeting met Christel Borgers zeer waardevol gebleken. Zij is zowel voor de Jaarbeurs als voor ons, exposanten, van grote toegevoegde waarde geweest. Met haar gevoel voor ondernemerschap en luisterend vermogen is zij, met een aantal van haar collega’s, de motor achter Trade Mart. Ik zie Trade Mart in de toekomst graag als een eigentijdse omgeving waar vraag en aanbod perfect op elkaar aansluiten. Of nog liever: als fysiek en digitaal retail marktcentrum van Europa.”

Ook interessant