50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Met onze sieraden help je de wereld een beetje mooier maken”

Kazuri
Producent van sieraden van keramiek

“Op de voorjaarsbeurs in 2005 stonden we voor het eerst op Trade Mart, als gastexposant. Dat beviel uitstekend. Vanaf 2006 staan we er vast. We hebben er geen seconde spijt van gehad. Onze huidige klantenkring, en dan met onze Nederlandse klanten, hebben we bij Trade Mart opgebouwd.

Onze producten doen het goed: keramische sieraden uit Kenia met een kenmerkende uitstraling, karakteristieke patronen en kleurige combinaties. En we produceren fair trade (of fair made) geproduceerd. Dat was al zo toen Lady Susan Wood Kazuri in 1975 oprichtte, en dat is nog steeds zo. De doelstelling is om minder bevoorrechte leden van de Keniaanse gemeenschap, veelal alleenstaande moeders, aan een baan te helpen. Dat is ook het mooie van ons verhaal. Met onze sieraden zie je er prachtig uit en help je de wereld een beetje mooier maken.”

Ook interessant