50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“More balls than most”

“De naam zegt het al, Rebel & Rose, we zijn een stoer, niet-alledaags sieradenmerk. Daar moest de markt in het begin een beetje aan wennen. Trade Mart heeft ons geholpen om salonfähig te worden. We hebben nu onze plek veroverd. Een sterke profilering helpt daarbij. In de winkels waar we liggen kiezen mensen niet voor producten maar voor merken en de beleving eromheen. Wij zijn er voor sterke, non-conformistische persoonlijkheden. Dan is more balls than most een mooie, passende naam voor een armband. We staan op Trade Mart omdat we op een ontspannen manier met klanten over onze collecties kunnen praten. En, wat heel prettig is, we krijgen veel feedback, wat vaak weer nieuwe ideeën oplevert. Ik spreek ook veel concurrenten. Dat zijn open en eerlijke gesprekken waar ik veel van leer en geleerd heb. Heel fijn. Wat ik graag zou zien is dat we met een aantal ‘gevestigde merken’ afspreken dat er altijd primeurs zijn op de beurs. Dat is weer een extra reden voor klanten om te komen.”

Ook interessant