50 jaar Trade Mart, Geen categorie 25 March 2020

“Een altijd verrassend aanbod”

Ton Otten

Ton Otten
Director International bij Jaarbeurs

“Trade Mart maakte een overweldigende indruk op me toen ik er in 1984 ging werken. We waren ook een gigant met 38.000 m2. En met zeven etages die tot de nok toe gevuld waren. We waren the place to be voor de handel in Nederland. Waar ik zelf met veel genoegen aan terugdenk, is 2009. We besloten toen tegen de stroom in Kitchen & Dining in een nieuw jasje te steken en verder te gaan. Dat was een risicovolle investering, maar het was het helemaal waard. Iets wat ik nooit zal vergeten is de tijd met beursmanager Huib van Meygaard, met zijn talentvolle, energieke en creatieve geest. Helaas is hij veel te vroeg overleden. Aangezien er steeds meer behoefte komt aan een sterk inkoopcentrum denk ik dat Trade Mart met zijn mooie herinneringen, volle gangpaden en altijd wenkende perspectief in de toekomst het leidende inkoopcentrum gaat worden, waarbij je eigenlijk nooit weet wat je te wachten staat en altijd weer op een goede manier wordt verrast.”

Ook interessant