50 jaar Trade Mart, Geen categorie 25 March 2020

“Ik kan wel een paar dagen doorgaan met anekdotes vertellen”

Receptioniste Trade Mart

Ellen
Receptioniste bij Jaarbeurs

“Jeetje, ja, Trade Mart 50 jaar, er zijn zoveel mooie anekdotes en verhalen te vertellen. We hebben wat meegemaakt. De vaste beursdagen. De Voorjaarsbeurs. De Najaarsbeurs. De happy hours. Het gebeurde nog wel eens dat exposanten en bezoekers in de centrale hal de polonaise liepen. Reuzegezellig. Anders dan nu moesten we alle toegangspassen handmatig verwerken. We moesten alles opschrijven. Daardoor was het altijd druk aan de balie, maar wel een gezellige drukte. De volgende dag, als het hele circus vertrokken was, miste je het gelijk al. Had je je toegangspas vergeten, dan kon je aan de balie een nieuwe kopen. Dat was gek genoeg goedkoper dan een reguliere toegangspas. Je moest het alleen niet te hard zeggen want dan had iedereen zijn pas vergeten. Zo kan ik nog wel een paar dagen doorgaan met anekdotes vertellen. Hoe dan ook, bij de receptie zijn we groot fan van Trade Mart. Gefeliciteerd en succes!”

Ook interessant