50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Gouden sieraden met een verhaal wordt het product van 2020”

“Trade Mart is inspiratie. Ik weet nog dat ik 10 of 11 was en met mijn ouders naar de beurs ging. Ik liep wat rond, belandde op de begane grond en zag pennen die ik helemaal te gek vond. Die ga ik op school verkopen! Het waren pennen waar je zilver mee kon schrijven, met aan de zijkanten een gekleurd randje. Ik heb er zo veel mogelijk gekocht en ben voor de stand van mijn ouders gaan zitten. Op het einde van de dag had ik alles uitverkocht. Niks meer over, terwijl ze voor school bedoeld waren. Mijn ouders hebben toen de volgende dag nieuwe pennen voor me gekocht. Trade Mart is ook trends en ontwikkelingen. Het product voor 2020 wordt voor mij gouden sieraden met een verhaal. Dan denk ik ook aan Blush, ons eigen merk gouden sieraden. Dat weerspiegelt heel mooi onze visie: to inspire, facilitate and celebrate connection on a true and personal base. En Trade Mart is contacten leggen, contacten onderhouden en verkopen. Van alle drie word ik heel gelukkig. Tot Trade Mart!”

Ook interessant