50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Een ideaal platform voor alle retailkanalen binnen de horloge- en sieradenbranche”

“Als klein meisje mocht ik op zondag mee naar de beurs. Van pappa moest ik aan alle klanten vragen of ze wat wilden drinken. Enorm spannend vond ik dat. Een hele beleving. Dat gevoel heb ik nog steeds. Elke beurs is weer een mooie herinnering. In 1981 kwam ik voor het eerst op Trade Mart. Mijn opa stond er toen al. Op zijn allereerste beursdag werd V&D klant. Dat was het legendarisch begin van onze beursgeschiedenis. Inmiddels sta ik zelf ook al heel wat jaartjes op de beurs. Voor mij is Trade Mart een prachtige en unieke plek in Nederland waar de hele branche samenkomt in een gezellige, informele sfeer. Het is een ideaal platform voor alle retailkanalen binnen de horloge- en sieradenbranche. Ik merk ook dat er geluisterd wordt naar de wensen van de exposanten. De vloer is veel opener en informeler geworden na de verbouwing. Dat voelt heel prettig aan. Keep up the good work!”

Ook interessant