50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“We trokken veel meer klanten dan we hadden gedacht”

“Trade Mart is voor ons een ontmoetingsplaats om in te kopen en te verkopen. Wij zien het als een detailhandelsplatform dat kleine en iets grotere importeurs de kans geeft hun artikelen aan te bieden. Toen ik voor het eerst door de gangen liep, dacht ik: wat zijn er weinig klanten. Dat bleek gelukkig behoorlijk mee te vallen. Nadat we een kleine stand hadden gehuurd, trokken we veel meer klanten dan we hadden gedacht. Na dat eerste jaar zijn we dan ook steeds weer teruggekomen. We staan hier al onafgebroken sinds 2013. In de afgelopen zeven jaar hebben we veel nieuwe klanten mogen ontvangen. Voor onze nieuwe collecties hebben we ook steeds weer nieuwe afnemers weten te vinden. Maar het zou wat ons betreft allemaal best nog wel wat meer mogen zijn. Graag zouden wij ook meer en dan vooral kleinere originele aanbieders van nicheproducten voor de nieuwe retailwinkels zien. Dat zou Trade Mart een geweldige boost geven. Dit jaar verwachten wij veel van onze meesterlijke collectie sjaals van 100% wol met de mooiste werken van oude meesters als Rembrandt van Rijn, Leonardo da Vinci en Johannes Vermeer.”

Ook interessant