50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Als ik kon tijdreizen …”

“Mocht ik nog eens een beurs overdoen, dan zou ik naar het begin van deze eeuw gaan. Ik begon toen net op Trade Mart. De beurs was alleen op de eerste maandag van de maand open. Dus alle klanten kwamen op dezelfde dag. Dat was ontzettend gezellig. Het was economisch gezien ook een heel goede tijd. Soms lukte het niet eens om iedereen te helpen, zo druk was het. Laat staan dat we vijf minuten voor onszelf hadden. Voor mijn klanten, die door het hele land zitten, ligt Trade Mart lekker centraal. Dat is makkelijk. Voor mij is het handig dat ik gedurende het hele jaar mijn goederen in de stand kan bewaren. Qua sfeer en gezelligheid wordt er ook veel gedaan. Ik word vaak aangenaam verrast als ik de vloer oploop. Een klein aandachtspuntje: vroeger waren de eerste en tweede verdieping met elkaar verbonden. Dat gaf extra dynamiek en drukte. Een betere integratie tussen de verschillende verdiepingen zou mooi zijn. En verder: ga zo door!”

Ook interessant