50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“2020 wordt het jaar waarin heel veel stellen gaan trouwen”

“Met Sap hebben we voor het eerst deelgenomen aan de Retailbeurs van 2018. Trade Mart was een logische keuze voor ons. Je kunt heel ongedwongen klanten ontvangen in je eigen showroom. Dat werkt prettiger dan ze opzoeken in hun winkel. Dan kom je echt binnen om iets te verkopen. Overigens ken ik Trade Mart al veel langer. Ik was zoon van een juwelier en ging regelmatig met mijn ouders mee naar Jaarbeurs. Zij haalden heel veel inspiratie uit wat ze zagen en kochten daarop in. Trade Mart was toen, en is dat nog steeds voor mij, het platform in Nederland om met je doelgroep in contact te komen. In de toekomst zou ik het liefst willen zien dat Trade Mart een bruisend event is waar je bij geweest moet zijn. Wat het product van dit jaar wordt? Geloof het of niet, maar 2020 wordt het jaar waarin heel veel stellen gaan trouwen. En als je dan een trouwring nodig hebt, en dat heb je, dan kun je nergens beter terecht dan bij ons.” ?

Ook interessant