50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Elke vrouw moet er mooi uit kunnen zien”

Norbert Luckerath, oprichter van ZINZI
Zilveren sieraden

“Met Trade Mart ben ik vertrouwd. In 1981 kwam ik er voor het eerst. Toen nog als klein mannetje. Ik mocht mee met mijn vader en moest zware vitrinekasten helpen sjouwen. Mijn ouders stonden er een paar dagen. Een jaar later kregen ze een permanente stand op de eerste etage toegewezen. Ze zijn niet meer weggegaan. Begrijpelijk: Trade Mart is een mooie ontmoetingsplaats waar je ontspannen kunt in- en verkopen.

Uit het familiebedrijf van mijn ouders is onder andere ZINZI voortgekomen. ZINZI is een meisjesnaam in Zuid-Afrika. Het betekent: ‘je ziet er mooi uit’. Dat houden we voor ogen bij het ontwerpen van onze collecties. Elke vrouw, of ze nu 18 of 81 is, moet er mooi uit kunnen zien. Dat kan met onze bijzondere zilveren sieraden, die kwalitatief goed en betaalbaar zijn. Wat ik me nog goed kan herinneren, is dat er vroeger na afloop van beursdagen een band in de hal stond te spelen. Daar kwam iedereen samen. We gingen nog wel eens het podium op om mee te zingen. Goede oude tijd. Een beetje meer van die saamhorigheid mag wel weer.”

Deelnemen?
Wil je ook deelnemen als exposant aan Trade Mart Utrecht of de Retailbeurs Utrecht? Hier vind je meer informatie over de deelnamemogelijkheden.

Ook interessant