50 jaar Trade Mart, Geen categorie 10 January 2020

“We deden altijd als laatste het licht uit”

Annemarie van Marion, retailmanager bij Demeyere Zwilling Nederland B.V.
Kookgerei van topkwaliteit

“Op mijn zestiende mocht ik voor het eerst met mijn ouders mee naar Trade Mart. We stonden met onze stand op de derde etage en de voor- en najaarsbeurs duurde toen nog vijf dagen. Dat waren zeer intensieve dagen, omdat je toen nog geen enkele digitale ondersteuning had. Trade Mart is voor ons tot op de dag van vandaag het middel om laagdrempelig bestaande en nieuwe klanten te spreken en om ervaringen uit te wisselen met collega’s uit je eigen netwerk. Het leuke was dat wij met onze kleine en niet fancy stand altijd als laatste het licht uitdeden. Na de beurs, als de meeste klanten en collega’s al naar huis toe waren, brandden bij ons als enige de lichtjes nog. Daar kwamen heel veel mensen op af. Dat leverde ons de meest waardevolle gesprekken op met de beste tips en tricks van klanten en collega’s. Uiteraard onder het genot van een goed glas wijn. De belangrijkste trend voor de komende jaren op het gebied van Kitchen & Dining is voor ons koken op inductie. Voor Demeyere is hét product van 2020 de conische sauteuse. Een alleskunner op kookgebied, onmisbaar in de professionele keuken en voor de hobbykok die echt indruk wil maken.”

Ook interessant