50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Het moeten juweeltjes van sieraden zijn, die je niet op elke straathoek kunt vinden”

“De eerste keer dat ik Trade Mart betrad, was als inkoper voor mijn eigen winkel. Ik was meteen verkocht en heb er ook direct heel veel mooie spullen gekocht. Een leuk en supergezellig evenement vond ik het. Als exposant was ik er voor het eerst in 2014 en leerde er veel over de wereld van de groothandel. Ik heb zelfs heel speciale herinneringen aan Trade Mart. Zo behaalden wij met onze Cateye-ring een nominatie voor innovatie. Dat maakte me hartstikke trots. Trade Mart is voor mij de etalage voor ons merk Melano in het algemeen en voor onze collecties Twisted, Vivid, Friends en Cateye in het bijzonder. Daarnaast is het voor mij een belangrijk evenement om contacten te onderhouden met mijn collega’s en om onze bestaande klanten en nieuwe klanten te ontmoeten. Trade Mart heeft de toekomst als het aanbod groot en toegankelijk blijft, maar het assortiment moet natuurlijk wel bijzonder zijn. Het moeten juweeltjes van sieraden zijn, die je niet op elke straathoek kunt vinden

Ook interessant