50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Niets mag verloren gaan”

“Sinds maart 2019 staan we op Trade Mart, nog niet zo lang dus. De prettige ontvangst door Christel Borgers is me bijgebleven, en de goede sfeer die er was. Trade Mart heeft er het afgelopen jaar voor gezorgd dat we diverse nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen. Daarom staan we er ook, en om bestaande klanten te ontvangen. We willen bereikbaar voor ze zijn met onze showroom. Trade Mart is dan ideaal. Veel centraler kun je niet liggen. Wat momenteel erg goed verkoopt is ons hele assortiment sieraden van buffelhoorns. Daar zit een mooi verhaal aan vast. Buffels zijn zeer gewaardeerde dieren in Azië, waar ze vandaan komen. Mensen geloven in het volledig hergebruiken van het dier na zijn (natuurlijke) dood. Niets mag verloren gaan. De hoorns krijgen op deze manier een mooie, nieuwe bestemming. Ze worden door lokale vakmensen verwerkt tot prachtige sieraden.

Mijn meest waardevolle ontmoetingen van het afgelopen jaar? Alle ontmoetingen met onze nieuwe klanten! ?”

Ook interessant