50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Laatst hadden we een mazzeltje”

“Het mes snijdt aan twee kanten. Voor retailers is Trade Mart ideaal omdat je een groot aantal leveranciers onder één dak hebt. Als je ze allemaal bezoekt, ben je gelijk op de hoogte van alle trends. Voor ons is het ook ideaal. We kunnen in een prettige ambiance klanten ontvangen en ons assortiment presenteren. En natuurlijk bijpraten en netwerken met collega’s. Ook belangrijk. Wat het goed gaat doen in 2020 zijn duurzame en eerlijke producten. Die gaan een prominentere rol spelen. Ik merk het aan onze houten presenteerplanken, die verkopen enorm goed. Ze worden gemaakt van bomen uit Nederland, die we zelf met zorg uitzoeken. Laatst hadden we een mazzeltje. We stuitten op een oude eik uit de tuin van Paleis Het Loo. Die had er 350 jaar gestaan en werd een aantal jaar geleden gekapt. We konden er een deel van kopen en hebben daar schitterende presenteerbladen van gemaakt. Als je er daar een van hebt, dan heb je dus gewoon een koninklijk presenteerblad thuis. Hoe leuk is dat!”

Ook interessant