50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Trade Mart heeft ons geholpen door te breken”

“In 2000 zijn we begonnen als kleinschalige groothandel in trendy zilverwaren. Dan moet je nog naam maken. We wisten: we moeten op Trade Mart zijn. Daar staan alle grote, bekende merken. Alle winkeliers uit het hele land komen daar inkopen doen. En dus zijn we exposant geworden. Het heeft ons geen windeieren gelegd: Trade Mart heeft ons geholpen door te breken in de sieradenbranche. En nu genieten mensen in binnen- en buitenland van onze sieraden. Every piece of Biba is a piece of happiness. We lopen alweer aardig wat jaartjes mee op de beurs. Ik kan me onze eerste vroegevogelactie nog herinneren. Toen stonden klanten vanaf 06.45 uur te wachten om naar binnen te mogen. Wat een succes was dat. Trade Mart voelt vertrouwd. Het is het handelscentrum van Nederland. Een ideale plek om nieuwe contacten op te doen en de relatie met je klanten te verstevigen. De trend voor de komende jaren? Biba natuurlijk. En bohemien oorbellen worden het product van 2020.”

Ook interessant