50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Je spreekt mensen die je anders nooit had gesproken”

“In 2004 opende ik een kralenwinkeltje in het centrum van Den Haag. Op het eind van dat jaar dacht ik bij mezelf: dit schiet ook niet op. Zal ik een groothandel beginnen? Waar je al die mooie kralen kon kopen in het Verre Oosten wist ik al. Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken, ben langsgegaan bij Trade Mart en heb gevraagd of ik exposant kon worden. Met een contract onder mijn arm reed ik terug naar Den Haag. Ik weet nog dat ik superzenuwachtig was. Jeetje, wat ga je nou toch doen, zei ik tegen mezelf. De eerste jaren waren fantastisch. Iedere maandag was het weer een feestje op de beurs. Er was heel veel reuring en de verkopen waren goed. Zo heb ik Sunbeads, mijn groothandel, op de kaart kunnen zetten, en later Fushi. Het mooie aan Trade Mart is: mensen die je anders nooit had gezien of gesproken, kunnen zomaar je stand binnenlopen. Ik heb daar een aantal grote klanten aan overgehouden. Daarom sta ik op Trade Mart en natuurlijk om het contact met klanten te onderhouden.”

Ook interessant