50 jaar Trade Mart, Geen categorie 14 April 2020

“Het concept heeft zich bewezen door de jaren heen”

Sanne van Heteren
Brandmanager Trade Mart

“In de drie jaar die ik nu bij Jaarbeurs werk, is Trade Mart Utrecht een heel bijzondere plek gebleken. Jaarlijks ontdekken duizenden ondernemers er de nieuwste trends en collecties. Het is dé plek waar je het volledige productaanbod van verschillende branches kunt bewonderen. Het werken met al die passievolle ondernemers blijft elke dag weer een feestje.

De Retailbeurs blijft altijd weer spannend, hoe goed je je ook hebt voorbereid. Wat zijn de innovaties? Wat gebeurt er allemaal in de markt? Hoe gaat het met de ondernemers? En hoe vergaat het de klanten?

Dat Trade Mart dit jaar haar 50e verjaardag viert, is niet voor niets. Het concept heeft zich bewezen door de jaren heen. En daar zijn we trots op. Ik zie uit naar nog vele waardevolle ontmoetingen en gesprekken.”

Ook interessant