50 jaar Trade Mart, Geen categorie 25 March 2020

“De band die je met sommige exposanten opbouwt, is heel mooi”

Evelien Baumer

Evelien Baumer
Beveiliger bij Trade Mart Utrecht

“Druk, druk, druk, dat is het eerste waar ik bij Trade Mart aan denk. Toen ik hier kwam, alweer een tijdje geleden, waren alle zeven etages open en zag het zwart van de mensen. Er was zelfs een wachtlijst voor standhouders. Het waren andere tijden. Internet bestond nog niet, en online shoppen al helemaal niet. Ik weet nog dat elke lift bemand was. Als je dat nu zou doen, staat iedereen raar te kijken.

‘Tante’ Wil Beckman kan ik me ook nog herinneren. Ik denk veel standhouders die hier al lang komen waarschijnlijk ook. Een gouden mens. Ze wist alles van alle standhouders, en je kon altijd bij haar terecht. Water nodig? Elektra nodig? Wil regelt het! De vele happy hours tijdens de Voorjaarsbeurs en Najaarsbeurs staan me ook bij. Als je als exposant een goede beurs hebt gehad, moet je dat ook even vieren. En wat ik zelf heel mooi vind, is de band die je met sommige exposanten opbouwt. Dat maakt Trade Mart extra bijzonder voor mij.”

Ook interessant