50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Op naar de 100!”

“Je zou bijna denken dat we getrouwd zijn met Trade Mart. In ieder geval gaan we al heel lang goed samen. Met Van Steyn staan we vanaf het allereerste begin onafgebroken op Trade Mart. Al vijftig jaar dus. Onze geschiedenis met Jaarbeurs gaat zelfs nog iets verder terug. Vanaf 1968 staan we er. In 2018, tijdens de Retailbeurs, werden we door Loes Kelders van Trade Mart verrast. Zij feliciteerde ons met een grote bos bloemen met ons 50-jarig jubileum. Heel leuk. Op Trade Mart staan we graag. Het is een goede plek om klanten te ontmoeten en zaken te doen. Vanaf de oprichting van Van Steyn, dat toen Quist Verkoopkantoor Nederland heette, leveren we luxe zilveren en verzilverde geschenkartikelen. Klassiekers zijn onze kinderbestekjes, fotolijsten en bekers in zilver of verzilverd,  deze worden gegraveerd door de juwelier. Een echte Nederlandse traditie. Als het aan ons ligt, gaan we graag nog even door met het maken en leveren van mooie producten. Samen met Trade Mart op naar de 100!”

Ook interessant