50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Zonder Trade Mart kan ik kennelijk niet”

“Eigenlijk kun je wel zeggen dat Trade Mart als een rode draad door mijn leven loopt. In verschillende hoedanigheden kwam en kom ik er. Als kleine jongens mochten mijn broer en ik al met onze ouders mee naar Trade Mart. Ze maakten er altijd een tweedagenplan van, dus met overnachting. Voor mijn broer en mij was dat elke keer weer een evenement op zich. Later ging ik als vertegenwoordiger voor PDA werken. En weer later begon ik met mijn broer een juwelierszaak in Assen. Voor beide bezocht ik regelmatig de beurs. En nu sta ik er alweer jaren met veel plezier voor SGS Fabriek, als vaste standhouder voor de merken Fjory en Mori. Eigentijdse sieraden die met de hand in Nederland worden gemaakt. Dus ja, wat zou ik zonder Trade Mart moeten beginnen?”

Ook interessant