50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Trade Mart heeft ons van meet af aan veel nieuwe klanten opgeleverd”

“We hadden een ontzettend leuk kennismakingsgesprek met Loes Kelders van Trade Mart, waarna we meteen klant zijn geworden. Volgens mij was dat in 2010. Dat we al zo’n 10 jaar exposant zijn, geeft wel aan hoe tevreden we zijn over de beurs. Trade Mart geeft je een fantastisch podium om je nieuwe collecties te tonen. We hebben er heel goede zaken gedaan met onze bestaande klanten. Daarnaast heeft het ons van meet af aan veel nieuwe klanten opgeleverd. Ik ervaar de beurs als een vertrouwd ontmoetingspunt voor onze klanten, waar we altijd met veel plezier werken. Wij staan met onze sieraden en horloges op de tweede etage. Onze verwachting is dat Trade Mart veel werk gaat maken van deze verdieping. Dat de Jewels & Watches afdeling eruitziet om door een ringetje te halen en alle ruimte krijgt. Want hoe meer aanbod voor de retailers, hoe beter.”

Ook interessant