50 jaar Trade Mart, Geen categorie 25 March 2020

“Een goede samenwerking begint met persoonlijk contact”

Style de Vie Authentique

Ronald Duyzer, Style de Vie Authentique
Ontwikkelt een brede collectie van eigen producten onder verschillende merken

“Na veel wikken en wegen hebben we de knoop doorgehakt en besloten om als gastexposant deel te nemen aan Trade Mart. Dat vonden we heel wat voor een piepjong bedrijfje. We hebben er geen seconde spijt van gehad. Trade Mart heeft veel nieuwe klanten opgeleverd, en daarmee een stevige basis voor ons als bedrijf. Inmiddels hebben we een vaste showroom op Trade Mart, wat heel fijn is. Dat kun je in een prettige omgeving je collecties tonen en het verhaal erachter vertellen. Wij willen van koken en tafelen meer levensstijl maken. We willen dat mensen echt genieten van eten. Dat stimuleren we met onze kwalitatief goede en betaalbare producten. Laatst zag ik foto’s hoe Jaarbeurs ooit is begonnen: in een soort van houten schuurtjes en barakken waar mensen bij elkaar kwamen en zaken deden. Wat dat betreft is er weinig verander met nu. Voor mij begint een goede samenwerking met persoonlijk contact. En dus sta ik op Trade Mart.”

Ook interessant