50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Klanten stonden in de rij om hun winkelmandje te vullen”

“Bij 50 jaar Trade Mart denk ik als eerste terug aan de beginjaren van 2000. Klanten stonden in de rij om hun winkelmandje te kunnen vullen. Ongekend mooie tijden waren dat. Of die tijd ooit nog eens terugkomt, is de vraag. Wat zou kunnen helpen, wat een aanzuigende werking heeft op klanten naar mijn idee, is een ruimer aanbod van exposanten en assortiment. Dat zie ik graag gebeuren in de toekomst. Hoe dan ook, Trade Mart is ideaal voor onze afnemers. Het ligt centraal in Nederland en is goed te bereiken. In onze showroom kunnen ze onze collecties op hun gemak bekijken. Wat we nu heel veel verkopen is zilveren oorringen, met of zonder gouden plating, met een accessoire eraan. Als trend voor de komende jaren zie ik minimalistische sieraden in zilver met een goudkleur. In ons geval betekent dat zilveren sieraden met een gouden plating.”

Ook interessant