50 jaar Trade Mart, Geen categorie 25 March 2020

“De kwaliteit van het aanbod is hoog en er zijn veel mooie merken”

LUXORIA op Trade Mart

Magda van Hugte-Janiszewska, LUXORIA
Ontwerpt, produceert en importeert (lood)kristal, kristalglas en glaskunst

“De Voorjaarsbeurs van 2012 was mijn eerste beurs. Ik begon uit het niets. Ik had geen kennis van zakendoen, geen middenstanders in de familie, helemaal niets. Wel had ik verschrikkelijk veel enthousiasme, en liefde voor glas. Ik was supernaïef. Ook ten aanzien van de verwachtingen. Ik dacht: het loopt vanzelf wel. Na drie dagen kreeg ik mijn eerste en enige klant. Dat was mijn grootste en meeslepende entree 🙂 Maar de aanhouder wint. Inmiddels staan onze kristallen glazen onder andere bij Ciel Bleu op tafel. Wat leuk is om te zien, is dat de aandacht voor keuken en koken de laatste jaren enorm is toegenomen. We gebruiken de mooiste apparatuur, willen de beste producten en koken graag voor vrienden. Mag de tafel er dan ook een beetje goed gedekt uitzien? Dat maakt het af. Als het aan mij ligt, wordt dat de trend voor de komende jaren: goed gedekte tafels. Hoe dan ook, Trade Mart is de beurs voor mijn producten. De kwaliteit van het aanbod is hoog en er zijn veel mooie merken. Dat past. Wel zou het wat eigentijdser en levendiger mogen. En zou het niet leuk zijn als je met een virtual reality bril op rustig alle stands kunt bekijken.”

Ook interessant