50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Juweliers gaan weer terug naar hun roots”

“We leven in het digitale tijdperk, dat is duidelijk, en tegelijkertijd is het voor ons heel belangrijk om mensen te zien en te ontmoeten. Even de handen schudden, een praatje maken en vertellen waar je mee bezig bent. Dat werkt. Ik merk het elke keer als we op Trade Mart staan. Het is mooi om te zien dat we klanten ‒ juweliers en edelsmeden ‒ altijd weer weten te verbazen met de demonstraties en workshops die we geven. Het is natuurlijk ook gewoon gaaf als je zelf met onze apparatuur kan werken en het kan testen. Dat gaat niet achter je computer. Ik denk dat we al vanaf 1981 op Trade Mart staan. Toen was goudverkoop een van de belangrijkste pijlers van de beurs. En er werd wat verkocht zeg! Dat was geweldig. De verkoop van goud is trouwens weer helemaal terug. Ik zie ook dat juweliers teruggaan naar hun roots. Ze kiezen weer voor goud en zilver in plaats van bijous. Daar ben ik blij mee.”

Ook interessant