50 jaar Trade Mart, Geen categorie 25 March 2020

“Trade Mart is voor ons een ideaal platform om die nieuwe innovaties te tonen”

Groupe SEB

Elke Korver, Groupe SEB
Leverancier van klein huishoudelijke apparatuur

 

“Welk product het beste 50 jaar Trade Mart omschrijft? Dat is voor mij de WMF-snelkookpan. Een klassieker onder de pannen die nog ouder is dan Trade Mart zelf. Onze snelkookpan komt uit 1927. In al die jaren heeft de pan zich doorontwikkeld tot de pan die het nu is: een geweldenaar. Dat ontwikkelen zit in ons DNA. Omdat we mensen de beste kookervaring mogelijk willen geven, zijn we continu bezig met innovaties op het gebied van producten en design. Trade Mart is voor ons een ideaal platform om die nieuwe innovaties te tonen en erover te vertellen. Je kunt wel zeggen dat Trade Mart ons een gezicht heeft gegeven. De WMF Vitalis Stoompan verkopen we het meest. Dat is een echte teamplayer in de keuken die kookfanaten de perfecte ondersteuning bieden. En nu zou ik wel wat lekkers lusten! Je krijgt gewoon trek van al dat kookgepraat.”

Ook interessant