50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 February 2020

“Er gaat niks boven echt”

“Echte parels, echte stenen, echt goud. Consumenten kiezen langzamerhand weer voor kwaliteit. Dat is fijn om te zien. Als juwelenbranche hebben we het best lastig gehad. Van alle imitatie die er in omloop is, maar ook door de populariteit van bijouterieachtige sieraden. Nu merk ik een omslag. Er gaat ook niks boven echte sieraden. Dat is een leven lang kwaliteit en tegelijkertijd een mooie herinnering aan vaak bijzondere momenten of gebeurtenissen. Het product dat ik nu het meest verkoop zijn parels. Ik zie dat er veel vraag is naar klassieke snoeren, sieraden met parels en oorsieraden. Trade Mart helpt ons in the picture te blijven. We leggen nieuwe contacten en we voorzien bestaande klanten van mooie handel. Zo doen we dat al meer dan 40 jaar, volgens mij. Ik zou het eens moeten nakijken. Zelf heb ik de zaak overgenomen in 2003. Dat was bijna voorbestemd. Als klein meisje ging ik al met mijn vader mee naar de beurs. Voor de toekomst hoop ik op een heel drukke beurs met meer focus op buitenlandse bezoekers.”

Ook interessant