Algemeen, Kitchen & Design 5 oktober 2023

Welkom Peugeot

Voorheen kon je bij Första terecht voor de Peugeot producten op Trade Mart maar afgelopen jaar vond Peugeot Saveurs het tijd om het merk breder uit te dragen in de Nederlandse markt. Peugeot was klaar voor een eigen stand en bezit nu een prachtige stand op de derde etage van Trade Mart Utrecht in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs. Peugeot is meer dan alleen de welbekende pepermolen en biedt ook kurkentrekkers, schalen, koffiemolens maar ook glazen aan. In 1840 is het bedrijf begonnen met het produceren van koffiemolens, en ging daarna over op de productie van pepermolens en kwamen de fietsen, auto’s en andere producten op de markt. Een dynamisch bedrijf wat zeker niet stil zit en blijft innoveren. Wij heten dan ook Peugeot Saveurs van harte welkom op de Trade Mart Utrecht!

‘’Het best verkochte product van Peugeot is niet de Peugeotmolen maar het Whiskey glas.’’ Begint Philippe Rooms (Managing Director Benelux). Het glas is op een bepaalde manier ontworpen zodat het zich onderscheidt ten opzichte van de andere glazen in de markt. Het glas bevat een ijzeren sokkel die je bewaart in de vriezer en waar je later je glas in kunt zetten. Op die manier wordt de Whiskey koud maar tast het de smaak niet aan en proef je beter. Zo probeert Peugeot elke dag items beter te maken. ‘’Neem bijvoorbeeld de kurkentrekker, daar zit een speciale veer in, door die veer kun je de kurk er in een keer uithalen waar je normaal gesproken 2 handelingen voor nodig hebt. Voor de horeca super interessant en scheelt tijd.’’ aldus Philippe. Peugeot blijft dus producten optimaliseren, verbeteren en weet echt de beleving van verschillende producten naar een hoger level te tillen.

In februari en september biedt Peugeot een introductie met nieuwigheden naast de bestaande basiscollectie. De nieuwigheden blijven beschikbaar in de collectie. Af en toe heeft Peugeot ‘’one shots’’ dit zijn vaak geschenkartikelen. Deze geschenkartikelen, ook wel geschenkkoffers genoemd zijn meestal in september te bekijken en worden uitgeleverd vóór de feestdagen. Elk jaar wordt daar iets speciaals aan toegevoegd voor de consument. Daarbij kun je denken aan diverse items in andere kleuren. In die geschenkkoffers vind je bijvoorbeeld aparte kleuren die niet in de huidige collectie zitten. Deze kleuren worden ook niet later aan de basiscollectie toegevoegd.

Vanaf de  afgelopen Najaarsbeurs kun je de stand van Peugeot bezoeken op de Trade Mart etage 3 Kitchen & Dining, Home, Living & Design. Kom vooral langs tijdens de Open Mondays en de Voorjaarsbeurs en maak kennis met alle prachtige items van Peugeot. De accountmanagers vertellen je met veel passie alle ins en outs over dit mooie merk.

Stand X3.C332A

Ook interessant