Algemeen 22 mei 2023

Interview met Interhal/Abodee

Het bedrijf Interhal/ Abodee bestaat al meer dan 50 jaar en neemt vanaf 1974 deel als exposant aan Trade Mart Utrecht. De bedrijven vallen onder een holding die verschillende takken van ‘sport’ bevat waarvan één tak is gespecialiseerd in Retail. Deze tak heeft een stand op de 3e etage, Interhal/ Abodee heeft een splitsing gemaakt tussen koken & tafelen, gift, home en interior. ‘’Dat is ook terug te zien op de stand. We hebben de stand zo ingericht dat de ene helft is gemaakt voor koken & tafelen en de andere helft voor gift, home en interior genaamd Abodee’’ vertelt Saskia Stakenburg.

‘’Naast dat wij onze eigen klanten uitnodigen en ontvangen zijn wij van mening dat met name de Retailbeurzen heel interessant kunnen zijn voor tuincentra, woonwinkels, boekhandelaren en conceptstores. We zien dat de markt groter wordt en het aanbod voor diverse doelgroepen ook breder wordt’’.

Met steeds vernieuwende collecties probeert Interhal hierop in te spelen en de potentiële klanten te verassen. Kom langs op stand: X3.A102 en X3.A103

Ook interessant