Algemeen, Kitchen & dining 24 februari 2022

De nieuwe theepotten van Bredemeijer

Bredemeijer theepotten

Bredemeijer® breidt haar collectie uit met twee nieuwe varianten van theepot Duet® Design Boston in de kleuren wit en grijs. De Boston theepot dankt zijn moderne uitstraling aan de combinatie van het mat witte en grijze RVS in combinatie met de glanzende deksel en het handvat en dopje met houtlook. Een echte eyecatcher op de keukentafel! Boston is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een dubbele isolerende wand. Daardoor blijft thee wel drie kwartier tot een uur lang warm en op smaak. De speciaal vormgegeven tuit zorgt ervoor dat de theepot optimaal en zonder te druppelen schenkt.

Ook model Duet® Design Meteor heeft er twee nieuwe varianten bij gekregen in de kleuren zwart en okergeel. Trendy theepotten voorzien van dubbele isolerend wand die thee lang op temperatuur en smaak houdt. Handgreep en knop worden maximaal handwarm en de tuit schenkt zonder te druppelen. Model Meteor heeft een inhoud van 1,2 liter.

Bredemeijer theepottenBredemeijer theepotten

Deze theepotten en nog veel meer ander moois zie je op de stand van Bredemeijer op Retailbeurs Utrecht. Nog geen tickets? Registreer je nu gratis:

 

Ook interessant