Kitchen & Design 20 augustus 2018

GreenPan opent showroom op Kitchen & Dining

Hot news! GreenPan™ opent een showroom op Kitchen & Dining. Tijdens Retailbeurs Utrecht kun je kennismaken met deze pionier op het gebied van innovatief en gezond koken.
Gezond koken begint bij gezond kookgerei
De keramische antikleefrevolutie van GreenPan™ is sinds 2007 in volle gang. Maar wat maakt de pannen van GreenPan™ zo bijzonder? De Thermolon™ keramische antikleeflaag natuurlijk! Deze antikleeflaag is gemaakt van natuurlijke materialen en bevat géén schadelijke stoffen zoals PFOA, PFAS, lood of cadmium. Zelfs bij oververhitting hoef je je geen zorgen te maken. De Thermolon™-laag kan temperaturen aan tot maar liefst 450 °C  en zal niet afbladderen.
Greenpan is de referentie in kwalitatief keramisch kookgerei
De Thermolon™ antikleeflaag zorgt voor uitstekende kook- en bakresultaten. Het is jouw perfecte partner voor smaakvolle gerechten! GreenPan™ lanceert regelmatig nieuwe collecties, elk met hun eigen bijzondere kenmerken. Het merk staat niet stil en blijft voortdurend innoveren: nieuwe materialen, een speciale energiebesparende inductiebasis en een nóg sterkere coating bijvoorbeeld. Zo is de Thermolon™ antikleeflaag ondertussen al toe aan zijn 5e generatie en is ze versterkt met diamant. Daardoor zijn de potten en pannen van GreenPan™ nu nóg sterker en duurzamer.
GreenPan™ bewijst bovendien dat kwaliteit en design hand in hand kunnen gaan. De collecties zijn elegant en stijlvol, en passen in elke keuken. Van professionele chefs tot foodies en liefhebbers van het goede leven: wereldwijd kiezen miljoenen mensen voor GreenPan™. Want gezond koken begint bij gezond kookgerei!
Meer weten?
Kom langs in de nieuwe showroom van GreenPan™ tijdens Retailbeurs Utrecht, 2, 3 en 4 september 2018. Je vindt GreenPan™ op de derde etage, stand X3.B208. Je kunt ook een kijkje nemen op www.greenpan.nl.

Ook interessant