Kitchen & Design 31 augustus 2018

De nieuwe stijlvolle collectie van Zilverstad!

Op zoek naar stijlvolle items voor in je huis? Of zoek je een origineel en klassiek kindercadeau? Kom dan een kijkje nemen in de exclusieve showroom van Bredemeijer Group.
Zilverstad Homecollectie Oblique
Zilverstad is helemaal thuis in het creëren van sfeer in je huis. Met diverse collecties past het merk in ieder interieur, wat je stijl ook is. Dit najaar introduceert Zilverstad homecollectie Oblique.  
Geheel inspelend op de nieuwste trends, is gekozen voor een combinatie van de materialen roestvrijstaal, glas en sandstone resin. De satin finish zorgt voor een stoere, jonge uitstraling die een breed consumentenpubliek zal aanspreken. Alle items zijn asymmetrisch van vorm, wat Oblique een bijzondere touch geeft.   
De beste vriendjes van Zilverstad
Dit najaar kun je jouw kleintje of de kinderen van je familie of vrienden blij maken met hun beste vriendjes! De kinderkamer krijgt een persoonlijke touch met beste vriendjes in het fotolijstje van Woezel & Pip. Heel trots eten de kleinsten zelf hun bordje leeg met het nieuwe bamboevezel kinderservies van Nijntje en de eerste euro’s worden gespaard voor een eigen cadeau in de spaarpotjes  Egel en Uil. Prachtige noviteiten voor een mooi kraam- of verjaardagscadeau.
Over de Bredemeijer Group
Bredemeijer Group B.V. voert drie merken in het luxesegment voor gedekte tafel, thee en koffie en handige accessoires voor wijn, bar en barbecue. Bredemeijer®, Leopold Vienna en Zilverstad zijn complementair aan elkaar en hebben samen een mooie, uitgebreide productportfolio.
Bredemeijer®
Bredemeijer®  is marktleider op het gebied van dubbelwandige theepotten en toebehoren en staat bekend om de excellente kwaliteit.  De dubbelwandige theepotten zijn vervaardigd uit roestvrij staal en hierin blijft thee extra lang warm en op smaak. Daarnaast heeft Bredemeijer® een uitgebreide en stijlvolle collectie keramieken, gietijzeren en glazen theepotten. Wat alle potten met elkaar gemeen hebben, is dat ze heel praktisch in gebruik zijn. Ze schenken prettig en zonder te druppelen en zijn makkelijk te onderhouden.
Zilverstad
Zilverstad heeft exclusieve kindercadeaus, zoals kindercouverts van rvs, spaarpotten en rammelaars van o.a. Nijntje, Woezel & Pip en Snoopy. Maar ook artikelen voor een sfeervol gedekte tafel of stijlvol interieur. Zilverstad biedt voor ieder uniek moment het mooiste geschenk.
Kom ook naar Retailbeurs Utrecht en laat je inspireren! Bestel je gratis kaarten hier.

Ook interessant