Fashion & lifestyle 4 juli 2018

Prik een vorkje mee met Taboo Sieraden

Taboo ontwerpt exclusieve, handgemaakte sieraden, geboren uit het hart. Taboo volgt geen trends en is niet in een hokje te plaatsen, daar houden we dan ook niet van. Taboo is authentiek, eigenzinnig, rebels, energiek en een tikje impulsief wellicht.
De sieraden van Taboo bestaan uit een breed pallet aan ingredi√ęnten. Van half edelsteen tot zilver en van Swarovski tot stoer leer voor dames en heren, of genderneutraal als u dat graag wil. De samenleving houdt er namelijk wel van iedereen in een hokje te plaatsen. Het motto van Taboo daarentegen… Ontdek jezelf en blijf altijd dicht bij jezelf.Veel mensen doen erg veel moeite om vooral ‚Äúdie ander te zijn‚ÄĚ om zo bij een groep te horen en in het ‚Äúplaatje‚ÄĚ te passen. Jammer, want we zijn allemaal uniek en bijzonder!
Nu nog even over die vreemde titel die hierboven staat… Taboo wil met haar campagnes direct of indirect inhaken op sociale ontwikkelingen. Food is op dit moment het thema van Taboo. Is food een sociaal maatschappelijk thema vraagt u zich wellicht af? Jazeker, als we alle foodprogramma‚Äôs op TV even laten voor wat ze zijn hebben we nog: di√ęten, vleesvervangers, bio industrie, duurzaamheid, schaarste, overvloed, vleesvervangers…. name it!
Taboo sieraden heeft hier letterlijk op ingehaakt met haar point-of-sale materiaal en display materiaal. Bij een aankoop van ‚ā¨ 500,- ontvangt u een vorkdisplay voor de presentatie van oorbellen of armbanden. Bij een aankoop van ‚ā¨ 1.000,- ontvangt u daar een poster naar keuze bij.
EMBRACING A TABOO
IS A GREAT WAY TO EVOLVE
TABOO Sieraden – Stand C307, 2e etage Trade Mart

 

Ook interessant