Jewels & watches 31 augustus 2018

Jéh Jewels: gemaakt met liefde en ambacht

Jéh Jewels is authentiek, tijdloos en duurzaam; van Nederlandse bodem, ontworpen met liefde en op ambachtelijke manier vervaardigd. De nieuwe najaarscollectie van Jéh Jewels is dit seizoen gevuld met creatieve en robuuste sieraden. Uiteraard zijn de sieraden weer voorzien van diverse structuren in (geoxideerd) 925 sterling zilver en in combinatie met zilver verguld en gold filled, wat de sieraden van Jéh Jewels definieert.
Inspiratie
Het winterseizoen is in aantocht. Tijd voor een nieuwe collectie sieraden die passen bij de tijd van het jaar. De mystiek van de natuur is een grote inspiratiebron geweest voor alle vormen en designs van deze nieuwe najaarscollectie. De collectie typeert zich door het sterke eigen handschrift van Elselien & Coby waardoor er tijdloze sieraden ontstaan met ieder een eigen karakter.
Lang verwachte aanvulling
Opnieuw is Jéh Jewels verrassend door een uitbreiding in haar ringencollectie. De gold filled ringen serie wordt dit najaar aangevuld met nieuwe ontwerpen die perfect aansluiten bij de huidige collectie en trends. Deze ringen bevatten allen een stoere hamerslag ring van gold filled die worden gecombineerd met verschillende organische basisringen.
Dit seizoen presenteert Jéh Jewels ook een viertal nieuwe ringen van 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en 9 karaat. Deze zorgen voor een waardevolle toevoeging op de huidige ringencollectie van Jéh Jewels. Hierbij komt het ambacht wederom goed naar voren door de afwerking van hoge kwaliteit en het gebruik van verschillende technieken.
Benieuwd geworden? Kom langs bij de stand van Jéh Jewels. Haal je gratis tickets voor Retailbeurs Utrecht hier

Ook interessant