Jewels & watches 13 februari 2020

COMBINEER EN MATCH MET MACCI

Door hun juwelen per stuk te verkopen en ze combineerbaar te maken binnen iedere lijn willen ze de vrouw volledig tegemoet komen in het matchen met haar totale look. Het gevoel wanneer je als allerlaatste stap je juwelen in steekt, moet aanvoelen dat je je outfit 100% hebt afgemaakt en dat alles klopt. Door te kunnen spelen met vormen en lengte kan je nu echt gaan matchen met je stijl.

Wat Macci zo bijzonder maakt is dat ze niet alleen de juwelen per stuk verkopen en dat ze asymmetrisch gedragen worden, maar ook dat je binnen één lijn alle stukken met elkaar kan combineren. Heb je 3 verschillende oorbellen van dezelfde lijn heb je ineens 3 mogelijke combinaties om te dragen.

Hun nieuwe steker met Swiss Blue Topaze maakt het makkelijk te matchen met een meer prominent stuk uit de lijn en geeft je duidelijke asymmetrie in je juwelen combinatie. Werkt zeer goed als je je haar langs één kant lang wilt dragen en één juweel wat subtieler mag zijn.

De parels in de Macci juwelen vormen de brug naar het moederbedrijf Tresoro, waarbij ze de vernieuwing met parels willen doortrekken in verschillende stijlen. De keuze voor Tahiti parels in de Eclipse lijn is gebaseerd op de geweldige groen-grijze kleuren die een luxueuze invulling geven in de jonge moderne designs.

COME & SEE IT! STAND X1 RV16

Ook interessant