Praktische informatie

Retailbeurs Utrecht

Zondag 15 september: 10:00 uur – 18:00 uur
Maandag 16 september: 10:00 uur – 18:00 uur
Dinsdag 17 september: 10:00 uur – 17:00 uur

Trade Mart Utrecht

Altijd vooroplopen met je assortiment? Tijdens de inkoopdagen bij Trade Mart Utrecht en Retailbeurs Utrecht ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken. Kom langs en voel en proef de nieuwste retail ontwikkelingen.

Bereikbaarheid

Trade Mart Utrecht is goed bereikbaar met auto /openbaar vervoer. De locatie ligt pal naast station Utrecht Centraal en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Parkeren

Wat leuk dat je Trade Mart Utrecht komt bezoeken! Om je bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden geven we graag tips over de beste bereikbaarheid van de Jaarbeurs.

Jaarbeurs ligt pal naast Utrecht Centraal. Je staat binnen enkele minuten binnen het Beatrixgebouw. Groot voordeel van het OV is dat je uitgerust aan komt en je vol met energie aan jouw bezoek kunt beginnen.

Parkeerterreinen
Toch met de auto komen? Er kan gebruik worden gemaakt van de Jaarbeurs parkeerterreinen P2, P4 en P6.

Bekijk op Jaarbeurs.nl

Contactgegevens

Trade Mart Utrecht
Jaarbeursplein
Postbus 8500
3503 RM Utrecht

Bezoekers
Tel: 030 295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl

Exposanten
Tel: 030 295 2999
E-mail: service@jaarbeurs.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 8.00 – 17.00 uur.

Bij Trade Mart Utrecht vind je alles onder één dak. De drie etages hebben showrooms in de segmenten Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Design met een ruim aanbod aan woonaccessoires, koken en wonen, juwelen, horloges, modeaccessoires en meer.

Zie, voel en proef de nieuwste trends op het gebied van Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Design. Laat je inspireren door de ruim honderd exposerende leveranciers en het ruime aanbod aan topmerken die zij vertegenwoordigen. Bij Trade Mart Utrecht vind je alles wat je nodig hebt om vooruit te lopen op wat jouw klanten vragen. Come and see it!

Het inkoopcentrum en de vakbeurs zijn voor retailers, inkopers en aanverwanteprofessionals. Wanneer je beschikt over een geldend KVK-nummer of nummer handelsregister is het mogelijk om je te registreren voor de inkoopdagen en de Retailbeurs Utrecht.

  • Op etage 1 vind je Jewels & Watches
  • Op etage 2 vind je Fashion & Lifestyle
  • Op etage 3 vind je Kitchen & Design

Bekijk hier alle exposanten van Retailbeurs Utrecht: https://www.trademart.nl/exposanten-overzicht/

Bekijk hier de kalender voor de inkoopdagen: Bekijk hier de kalender

Business Monday
Iedere maandag is een deel van de showrooms van Fashion & Lifestyle op etage 2 geopend.

All Open Monday
Iedere eerste maandag van de maand zijn alle showrooms van Fashion & Lifestyle op etage 2 geopend. Op vier extra maandagen in het jaar zijn ook de showrooms van de vaste exposanten van Kitchen & Design op etage 3 geopend.

Bekijk hier de kalender

Iedere eerste maandag van de maand zijn alle showrooms van Fashion & Lifestyle op etage 2 geopend. Op vier extra maandagen in het jaar zijn ook de showrooms van de vaste exposanten van Kitchen & Dining en Home & Living op etage 3 geopend.

In de kalender vind je de inkoopmaandagen en zie je welke merken aanwezig zijn.

De Retailbeurs Utrecht vindt twee keer per jaar plaats.

De voorjaarseditie vindt plaats van 10 – 12 maart 2024.

De najaarseditie vindt plaats van 15 – 17 september 2024.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je hoeft nooit meer iets te missen! Of check regelmatig deze pagina met het laatste nieuws.