Praktische informatie

Inkoopdagen & Retailbeurs

Zondag 13 maart| RETAILBEURS Fashion & Lifestyle; Kitchen & Dining; Home, Living & Design
10:00 - 18:00
Maandag 14 maart| RETAILBEURS Fashion & Lifestyle; Kitchen & Dining; Home, Living & Design
10:00 - 18:00
Dinsdag 15 maart| RETAILBEURS Fashion & Lifestyle; Kitchen & Dining; Home, Living & Design
10:00 - 17:00
Bekijk de kalender

Registreer je gratis

Altijd vooroplopen met je assortiment? Bij Trade Mart Utrecht & de Retailbeurs ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken. Voel en proef de nieuwste Retail ontwikkelingen van meer dan 300 leveranciers en circa 2.000 merken.

Registreren voor de inkoopdagen

Bereikbaarheid

Trade Mart Utrecht is goed bereikbaar met auto /openbaar vervoer. De locatie ligt pal naast station Utrecht Centraal en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Bekijk op Jaarbeurs.nl

Contactgegevens

Trade Mart Utrecht
Jaarbeursplein
Postbus 8500
3503 RM Utrecht

Bezoekers
Tel: 030 295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl

Exposanten
Tel: 030 295 2999
E-mail: service@jaarbeurs.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 8.00 – 17.00 uur.

Het inkoopcentrum en de vakbeurs zijn voor retailers, inkopers en aanverwanteprofessionals. Wanneer je beschikt over een geldend KVK-nummer of nummer handelsregister is het mogelijk om je te registreren voor de inkoopdagen en de Retailbeurs Utrecht.

De Retailbeurs Utrecht vindt twee keer per jaar plaats.

De voorjaarseditie vindt plaats van 13-15 maart 2022.

De najaarseditie vindt plaats van 4 -6 september 2022.

Retailbeurs Utrecht wordt gehouden zonder tijdsloten of coronacheck-app. We hebben voldoende ruimte om de 1,5 meter te bewaren tot elkaar. Elke bezoeker moet zich persoonlijk geregistreerd hebben en een groen vinkje kunnen laten zien van de Jaarbeurs Gezondheidscheck – dit is de korte vragenlijst die je nog wel kent van je eigen winkel en de horeca.

Uiteraard houdt de organisatie van Retailbeurs Utrecht zich aan de geldende richtlijnen van de overheid. Zowel bezoekers als personeel en exposanten houden dus 1,5 meter afstand van elkaar. Een mondkapje dragen mag wel, maar is niet verplicht. Er zijn geen tijdsloten, Trade Mart Utrecht zorgt dat er niet meer mensen op de vloer aanwezig zijn dan toegestaan met de geldende regels. Jaarbeurs is in het bezit keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa.

Je vindt hier alle informatie over de maatregelen rondom het coronavirus en de veiligheid bij Jaarbeurs. Deze pagina wordt altijd up-to-date gehouden.

Bij Trade Mart Utrecht vind je alles onder één dak. De drie etages hebben showrooms in de segmenten Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en Home, Living & Design met een ruim aanbod aan woonaccessoires, speelgoed, koken en wonen, juwelen, horloges, modeaccessoires en meer.

Zie, voel en proef de nieuwste trends op het gebied van Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en Home, Living & Design. Laat je inspireren door de ruim honderd exposerende leveranciers en het ruime aanbod aan topmerken die zij vertegenwoordigen. Bij Trade Mart Utrecht vind je alles wat je nodig hebt om vooruit te lopen op wat jouw klanten vragen. Come and see it!

  • Op etage 1 vind je Jewels & Watches
  • Op etage 2 vind je Fashion & Lifestyle
  • Op etage 3 vind je Kitchen & Dining en een aantal prachtige showrooms met Home, Living & Design

Iedere maandag staan de vaste exposanten van Fashion & Lifestyle voor je klaar op de Business Monday inkoopdagen.

Wekelijks hebben de volgende exposanten hun showroom geopend bij Fashion & Lifestyle:
B&U Trading (D430), Culture Mix (D412), De Vogue (C329), Kazuri (B215), Konplott (C321), Lacom (F616), Onkar (F603 en F604), Otra Cosa (A200), Rado Fashion (E530), Renaissance (B220) en Soleyman (F629).

Voor een totaaloverzicht van de aangesloten exposanten per segment en productgroep, klik hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je hoeft nooit meer iets te missen! Of check regelmatig deze pagina met het laatste nieuws.

Meld je hier gratis aan voor de Najaarsbeurs. Tot dan!

Meld je hier gratis aan voor de inkoopdagen. Tot dan!