Jewels & watches 13 februari 2020

Under the Mediterranean sun – TI SENTO – Milano Lente-Zomer 2020-collectie

De lente is helaas nog niet begonnen, maar om de koude winter toch wat verdraagzamer te maken, introduceert TI SENTO – Milano hun nieuwe kleurrijke lente-zomer 2020 collectie.

De nieuwe collectie, genaamd: “Under the Mediterranean sun” is geïnspireerd door de echte Italiaanse zomersfeer. Beeld het je eens in: Heerlijk zonnebaden in Puglia, een wijntje gemaakt van de Bombino Nero in de ene hand en een goed boek in de andere hand. Het gevoel dat je nu ervaart, is wat hun designers geïnspireerd heeft tot deze zomerse collectie.

Ze was al te zien in ‘La Musa’, de herfst-winter 2019 collectie, maar Supermodel Ymre Stiekema schittert nogmaals ‘Under the Mediterranean sun’. Voor de echte zomersfeer straalt ze in een minimalistische, natuurlijke look. De perfecte girl next door. Stiekema draagt de collectie op een klassieke maar speelse manier. Mix & Match!

Deze collectie bestaat uit 3 thema’s genaamd:

  • Coral Haven
  • Infinite Blue
  • Garden Secrets

Coral Haven

Vintage-looks, grote luxe en warme kleuren waren natuurlijk al te zien in ‘La Musa,’ maar  ‘Coral Haven’ is het zomerse vervolg hierop. Dit thema voelt luchtiger en lichter. Dezelfde kleuren zijn te vinden in dit thema: Koraalrood en goud, maar voor een extra zomers gevoel zijn sieraden met parelmoer toegevoegd. Een perfect voorbeeld van een vintage maar trendy combinatie!

Infinite Blue

Hier vind je de klassieke TI SENTO – Milano stijl terug. Zilveren sieraden gecombineerd met donkerblauwe en frisse turquoise stenen, Pavé settingen en Zirkonia. Dit is hoe iedereen TI SENTO – Milano kent. Klassieke stijlen zijn getransformeerd door Azuurblauwe stenen toe te voegen voor een zomerse look.

Garden Secrets

Als laatst introduceren zij het thema ‘Garden Secrets’. Het icoon: de Flowerbud, was de ultieme inspiratiebron voor ‘Garden Secrets’. Voor dit thema zijn verschillende Floral sieraden ontworpen: De bloembladeren, grotere en kleinere Flowerbuds. ook zijn hier de twee succesvolle kleuren gecombineerd: Groen met Zilver en Groen met Roségoud. Een collectie die een prachtige Italiaanse tuin in volle bloei weerspiegeld.

COME & SEE IT! STAND X1 RV25

Ook interessant