Algemeen, Jewels & watches 4 maart 2024

Het eigenzinnige Nederlandse sieradenmerk Melano Jewelry

Picnic In The Park

Proef de lente met de nieuwe Picnic In The Park collectie van het eigenzinnige Nederlandse sieradenmerk Melano Jewelry. Dit seizoen vieren ze de vreugde van het voorjaar met een burst of colour, sierlijke vormen uit de natuur en geven ze een dikke knipoog naar een heerlijke picknick op een zonnige lentedag. De nieuwe Spring Summer collectie zorgt voor instant sunny vibes en door de verwisselbare steentjes verander je je look in een handomdraai van picknick in de middag naar een feestje in de avond. Hieronder lees je de hoogtepunten per collectie!

Twisted

De eigentijdse Twisted collectie wordt ook dit seizoen weer verrijkt met vlotte ringen, oorbellen én steentjes. Laten we beginnen met de Twisted Tiem ring: de Twisted variant van de razend populaire Hailey ring. Deze mooie bolletjesring kan afgemaakt worden met één van de nieuwe Twisted steentjes zoals het fleurige Spring Fling steentje, het fruitige Wedge steentje of het verfijnde Coral steentje. Omlijst de gehele look met de trendy Twisted Tessy oorbellen!

Vivid

Onbevreesd? Dat is de Vivid collectie! Ook binnen deze collectie zien we weer nieuwe ringen, oorbellen én steentjes voorbij komen dit seizoen. De Vivid Vienne CZ ring mag bekroond worden tot de eyecatcher met het sprankelende oogvormige design. Van eyecatcher naar minimalistisch: de Vivid Vanda oorbellen zijn oorknopjes die je zelf zo verfijnd of opvallend als je wilt kunt afmaken. Zo varieert het aanbod aan steentjes ook van glitter all the way tot robuuste stalen steentjes.

Friends

Melano Jewelry introduceert maar liefst vier nieuwe Friends ringen en drie paar ready-to-wear oorbellen. Van stoere aanschuifringen tot sprankelende statement ringen en van minimalistische oorbellen tot statement oorbellen die je kunt uitbreiden met kleurrijke Kosmic hangers, de Friends collectie is een allemansvriend(in)!

Kosmic

Naast de stijlvolle Kosmic Kore ring, komen er twee prachtige Kosmic stenen vervaardigd van edelstenen bij. De Kosmic Bali Square Gem is met haar 20 mm fijner van stuk dan de gemiddelde Kosmic steen en is perfect te combineren met de Bali steentjes uit de Vivid en Twisted collectie. Maar ook de oogvorm zien we niet alleen binnen de Vivid collectie, de Kosmic Gem Eye steen is een prachtige eyecatcher aan elk Kosmic sieraad.

Ornaments

De tijdloze Ornaments collectie krijgt er vier 925 sterling zilveren hangers bij met/zonder 18k gouden plating. Drie daarvan zijn schitterende hangers met kristalkleurige zirkonia steentjes voor een luxueuze touch. De Ornaments Scallop hanger geeft je heerlijke strandvibes. Viva la summer!

Showroom Melano Jewelry X1.A265 (etage 1: Jewels & Watches) 
Registreer je gratis voor Retailbeurs Utrecht (10 t/m 12 maart 2024 bij Trade Mart Utrecht): registeren

Ook interessant