Jewels & watches 9 juli 2018

Succesvolle opening vernieuwd Jewels & Watches

Opening vernieuwde Jewels & Watches

Op 11, 12 en 13 maart opende het vernieuwde Jewels & Watches op de eerste etage van Trade Mart en kon er kennis gemaakt worden met een compleet verbouwde beursvloer. Er werden meer dan 1500 bezoekers ontvangen, die geïnspireerd zijn door de nieuwe collecties van ruim 150 merken. Juweliers zijn positief verrast door het nieuwe concept en noemen het een welkome verandering.  
In december 2017 besloot Jaarbeurs (Trade Mart is het inkoop- en inspiratieplatform voor retail van Jaarbeurs) en een groep exposanten te investeren in Jewels & Watches om de positie als het business handelscentrum voor de juwelier te kunnen behouden. Het nieuwe concept kenmerkt zich door een mix van vaste showrooms en flexibele deelname voor kleinere partijen. Zo garandeert Trade Mart iedere editie weer een verrassend aanbod dat de juwelier inspireert.
Op zondag 11 maart opende Albert Arp, CEO Jaarbeurs Holding, het nieuwe Jewels & Watches op Trade Mart. ‘Het was duidelijk dat verandering nodig was en ik ben blij dat we dit samen met de Jewels & Watches-commissie hebben kunnen realiseren. Dit is een duidelijk signaal richting de branche en een investering in de toekomst van Trade Mart.’ De eerste editie in deze nieuwe setting heeft veel bezoekers getrokken. De reacties van bezoekers zijn erg positief: ‘een breed aanbod voor de juwelier, een overzichtelijke beursvloer en een luxueuze uitstraling’. Ook exposanten zijn meer dan tevreden over deze editie en kijken terug op een succesvolle beurs. Inmiddels zijn er al veel partijen die deelname voor de Najaarsbeurs hebben bevestigd.
Trade Mart en exposanten kijken dus terug op een succesvolle eerste editie in de nieuwe setting. Maar realiseren ook dat de juwelier steeds weer verrast moet worden. Er is daarom direct gestart met de plannen voor de Najaarsbeurs, die op 2, 3 en 4 september 2018 plaatsvindt.
Neem voor interesse in deelname contact op met Loes Kelders.

Ook interessant