Trade Mart Utrecht

Trade Mart Utrecht is het inkoopcentrum voor de retailer in de Benelux. In ons handelscentrum komen alle relevante marktpartijen samen. Fabrikanten, groothandels, distributeurs, salesagenten, leveranciers, winkeliers, stylisten en pers ontmoeten elkaar en delen kennis en inzichten over relevante trends en  marktontwikkelingen. Samen vormen we de schakel van oorsprong naar consument.

Retailbeurzen 2022
Naast de inkoopdagen zijn er in 2022 twee Retailbeurzen. De voorjaarseditie vond plaats van 13 t/m 15 maart. In het najaar vindt Retailbeurs Utrecht plaats van 4 t/m 6 september.

Heb je interesse in een stand? Laat het weten via service@jaarbeurs.nl en we vertellen je graag over alle mogelijkheden!

Hét inkoopcentrum van de Benelux!

Bij Trade Mart Utrecht vind je alles onder één dak. Tijdens de Retailbeurs Utrecht vindt de bezoeker een compleet aanbod op één locatie. Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en Home, Living & Design doen tegelijkertijd zaken. De wens voor de bezoekers om onder één dak in te kopen gaat hiermee in vervulling. Profiteer van deze synergie en geef je verkoop een extra boost!

Sample Sale '22

Op 14 november vindt de Sample Sale ’22 plaats. De perfecte plek om voorraden en oude collecties te verkopen voor aantrekkelijke prijzen.

Wil je deelnemen aan de Sample Sale ’22? Download dan het aanmeldformulier, vul hem in en stuur hem naar info@jaarbeurs.nl.

Download inschrijfformulier

CONTACT

Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Onze experts denken graag met je mee om het meeste uit je deelname te halen.

Neem contact op
Bel me terug